Algemene Voorwaarden Isderafit • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Algemene voorwaarden Isderafit.nl.

Algemene voorwaarden:

Isderafit spant zich in om de informatie op deze website zo volledig, objectief en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Van tijd tot tijd kan Isderafit de inhoud van de website en van deze pagina aanpassen zonder voorafgaande aankondiging. U dient deze pagina regelmatig te bezoeken om de eventuele aanpassingen te lezen en op de hoogte te blijven van de huisregels en algemene voorwaarden van Isderafit.

ANNULERINGSBELEID:

Indien U een afspraak heeft gemaakt en deze niet na kunt komen, dan dient U dit minimaal vierentwintig uur van tevoren aan ons door te geven. We maken U erop attent dat we bij het niet tijdig annuleren van Uw afspraak, de kosten bij U in rekening zullen worden gebracht. Voor annuleren of wijzigen van Uw afspraak kunt U contact opnemen met ons via telefoon of via het op deze website beschikbare contactformulier.

Hoewel ik begrijp dat Bio Energie Therapie, de Domancic methode, een zeer effectieve aanvullende therapie is voor de bevordering van de gezondheid en genezing, het is geen vervanging van conventionele medische behandeling.

U begrijpt dat de Bio Energie Therapie therapeut niet een ziekte diagnosticeert en ook geen diagnose van ziekte of andere lichamelijke of geestelijke stoornis zal stellen. Als zodanig zal de Bio Energie Therapie therapeut geen geneesmiddelen voorschrijven en zal de Bio Energie Therapie therapeut geen medische behandelingen ten uitvoer brengen

U begrijpt dat Bio Energie Therapie methoden geen vervanging zijn voor medische onderzoeken, diagnoses van een daartoe bevoegde en gespecialiseerde arts. Het wordt U dan ook altijd aanbevolen naast een eventuele Bio Therapie behandeling ook een arts te raadplegen bij een ziekte of een gezondheidsprobleem welke U mogelijk zou kunnen hebben.

Omdat bij een behandeling met Bio Therapie Energie de therapeut kennis moet hebben van Uw bestaande lichamelijke aandoeningen, dient U Uw Bio Therapie therapeut zelf op de hoogte te stellen van Uw gezondheidstoestand. Voorwaarde is dat U alle bekende medische aandoeningen vermeldt welke mogelijk van belang zijn om U een Bio Therapie behandeling welke bij U past, te kunnen voorstellen. Neem eventueel Uw medisch dossier mee om de Bio Therapie therapeut een duidelijker beeld en een beter inzicht te geven in Uw lichamelijke en geestelijke gezondheid zodat de Bio Therapie therapeut U op een zo goed mogelijke manier verder zal kunnen helpen.


Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen