Asea redox moleculen vitaliseert lichaamherstel • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
ASEA Redox moleculen cellulaire genezing.

Beste mensen, ik heb iets ontdekt en dat wil ik graag met iedereen delen. Men zegt, het is niet alleen natuurlijk maar het is ook nog eens door ons eigen lichaam aangemaakt.

Namelijk men zegt, dat het lichaam eigenlijk miljarden stabiel perfect uitgebalanceerde moleculen bevat met zogenaamde redox signalen in een zuivere zoutoplossing. Dit zijn moleculen die in ons lichaam aanwezig zijn. Moleculen die in cellen van iedere mens voorkomen. Die redox signalen zijn een kernfunctie voor het leven op de planeet.

Redox signalering moleculen worden in iedere cel in ons lichaam aangemaakt en zijn vitaal voor ons immuunsysteem en het mechanisme van ons cellulaire lichaam voor de genezing. Ze zijn essentieel voor ons eigen leven Als we die niet hadden dan zouden we binnen enkele seconden sterven. Een juiste toevoeging van zogenaamde redox signalering moleculen maken cellulaire genezing in ons lichaam mogelijk:

De lichamelijk beschadigde en slecht functionerende cellen verdwijnen en worden vervangen door nieuwe gezonde krachtige cellen die de functie overnemen.

Die moleculen met redox signalen zijn essentieel voor ons lichaam. De gezondheid van ons lichaam is afhankelijk van deze cellen. Daarom maakt ons lichaam een eigen voorraad aan.

Vanaf ons twaalfde jaar maken onze cellen steeds minder van deze moleculen aan vanwege diverse ziekten zoals overgewicht, of een ongezonde levensstijl. Daarom is de enige bron ter wereld die redox signalering moleculen levert, een supplement dat de voorraad in ons lichaam aanvult.

Waarom heb ik het nodig?:

Ondersteunt de vitale activiteit van cellulaire communicatie.

 • Biedt superieure ondersteuning voor sporters.
 • Bevordert, verbetert immuun functie.
 • Stimuleert de efficiëntie van de lichaamseigen antioxidanten met 50%.
 • Wordt ondersteund door onderzoek en klinische resultaten.
 • Beschermt tegen schade door vrije radicalen.
 • Volkomen door lichaam eigen.
 • De eerste en enige bron van gebalanceerde en gestabiliseerde moleculen.
 • Met redox signalen buiten het lichaam.
 • Bewezen volledig veilig te zijn met geen enkele toxiciteit.
Voorbeeld van een ASEA fles.

aseafles

Een van de veiligste producten ter wereld.

Er is bijna niets ter wereld dat zo veilig is voor het lichaam. Het is veiliger dan kraanwater, bronwater of alkalisch water. Er is meer dan 5 miljoen dollar uitgegeven om de basistechnologie te proberen.

Alle resultaten tonen aan dat het veilig is voor je lichaam voor alle weefsels, botten, organen en lichaamsstelsels. Er werd onderzoek uitgevoerd om te kijken naar tientallen bijwerkingen, zoals endotoxiciteit, cytotoxiciteit, no toxiciteit, omgekeerde mutatie, chromosomale afwijkingen en acute toxiciteit. Een dergelijk zorgvuldig onderzoek van een eindproduct is ongekend in de wereld van voedingssupplementen.

De vraag is: Waarom?:

Omdat het te duur is! Wie wil er nu vijf miljoen dollar of meer uitgeven aan veiligheidsonderzoeken?

We willen dat U weet dat iedere fles, iedere portie, iedere slok die je inneemt positief bijdraagt aan Uw lichamelijke gezondheid en tegelijkertijd volledig veilig is voor Uw lichaam en geest.

Het verandert overal de levenskwaliteit van de mens: Het haalt de beste prestatie uit duursporters, die hun lichaam constant belasten tot uiterste uitputting, maar ook voor gewone mensen die gewoon beter voor hun gezondheid willen zorgen. De waarheid is dat het de gezondheid van iedereen op ieder moment kan verbeteren en bevorderen tot snellere genezing.

Mensen van alle rangen en standen, arm of rijk, dik of dun, laten zien hoe deze opmerkelijke doorbraak op het gebied van de gezondheid een verschil in hun levensstijl maakt.

Wie gebruiken het?

 • Sporters.
 • Gezinnen.
 • Iedereen die in goede gezondheid wil leven.

Het verandert de levens van mensen overal: van de beste duursporters, die hun lichaam constant tot het uiterste dwingen om een wedstrijd te winnen.

Bodybuilders die hun spieren uitputten tot aan verzuring toe. Oudere mensen die gewoon beter voor hun gezondheid willen zorgen. De waarheid is dat de gezondheid van iedereen op ieder moment kan verbeteren. De werkelijke doorbraak op het gebied van sport, gezondheid een verschil in hun dagelijkse leven maakt.

ASEA

Ik word dit jaar zevenenveertig, ben een fitness coach, heb een druk leven, stress en weinig vrije tijd, voel me moe en uitgeput.

Sinds vier weken ben ik begonnen met mijn eerste fles ASEA te gebruik dus nu zijn alle vier de flessen op.

Ik werk en train zelf in een fitnesscentrum. Ik loop bijna elke dag twintig minuten op de loopband en na twintig minuten voel ik me moe. Na het gebruik van een week trainen heb ik het gevoel dat ik meer kan lopen op hetzelfde niveau. Mijn hartslag daalde en ik kon makkelijker lopen, ik heb mijn snelheid van 7 km per uur naar 11,5 km verhoogd. Tijdens het sporten heb ik meer uithoudingsvermogen, mijn lichaam is meer flexibel. Na mijn training en inspanning merk ik dat melkzuurafvalstoffen sneller worden afgevoerd, dat ik sneller hersteld ben.

Ik slaap veel dieper en rustiger, mijn lichaam is meer ontspannen. Gisteren heb ik een nieuwe fitheidstest gemaakt op de loopband. In vergelijking met mijn laatste fitheidtest op de loopband is mijn omslagpunt een heel stuk verbeterd.

Mijn medesporters zijn verrast door de testuitslag en de resultaten die ik gehaald heb door het gebruik van ASEA en ook dat ik daarbij tevens een gewichtsverlies van 1,8 kg heb gehaald.

Mijn vrienden en familie hebben mij verteld dat ik er beter uitzie, betere humor heb en dat ik mij rustiger gedraag en geen stressverschijnselen meer heb. Ik heb me gewoon nog nooit zo goed gevoeld, terwijl ik alle soorten vitaminen, mineralen en aminozuren al eens uitgeprobeerd heb.

Ik ben verrast door het product ASEA!

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen