Bio energie levensenergie geneeskunde fundamentele creatieve kracht  • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Wat is bio-energie de kosmische levensenergie?

Wat is bio-energie?

Bio-energie is de kosmische levensenergie, de fundamentele creatieve kracht die lang bekend is bij die mensen die in contact zijn met de natuur. Bio-energie vult resonantie aan en straalt de levende en niet-levende objecten energie in. Het passeert gemakkelijk door allerlei elementen, hoewel op verschillende snelheden in milliseconden, de snelheid van hersenprocesgedachte.

Dit is een daadwerkelijke voelbare fysieke energie, en niet alleen zoals de meeste mensen denken een metaforische, hypothetische kracht. Bio-energie is een medium dat overal wordt gevonden, in een kosmische oceaan van energie, beweging, dynamiek die het hele fysieke universum, kwantum universum doordringt.

Alle levende wezens reageren op een energie impuls. Bio-energie is een medium dat communiceert door middel van emotie en beleving, waardoor we ons verbinden met het heelal en verwant zijn met alles wat leeft.

Aan bio-therapeuten is vaak gevraagd of die bio-energie mensen echt kan helpen en op welke manier?

Hoewel het bekend is dat bio-energie een universele energie is, die niet alleen in mensen aanwezig is, maar ook in dieren en planten, er soms twijfel is en mensen niet overtuigd zijn van het bestaan en de therapeutische werking ervan.

Ongeacht onzichtbaarheid, de energie heeft nog steeds de macht om het hele organisme in beweging brengen. Bio-energie wordt geformeerd door de maker in het universum of zoals men zegt, op Gods aarde, maar verplaatst de zieke cellen van het lichaam en wisselt ze met gezonde cellen in het lichaam.

De bio-therapeut richt zich op het immuunsysteem van de patiënt tijdens zijn therapieën, waardoor de patiënt zichzelf activeert.

Wat kan bio-energie genezen?

Kan bio-energie de kwaliteit van de levensstijl, lichamelijk en geestelijk verbeteren?

Vooral in de huidige drukke tijden, omstandigheden van het ongezonde leven, vol stress, klimaatverandering, onregelmatige en ongezonde levensstijl, gebrek aan lichaamsbeweging, overgewicht, overmatige passiviteit en onvoldoende en snelle voeding.

Hoe langer een dergelijke negatieve invloed rondom ons lichaam bestaat en hoe hoger het niveau is, hoe groter de kans is op een blijvende impact op ons energieveld, de zogenaamde aura. Een gevolg van de verzwakking van het lichaam op het materiële niveau is, dat onze lichamelijke immuniteit verzwakt, zodat wij een gemakkelijk doelwit worden voor de verschillende vormen van ziekten, fysieke of psychologische toestanden.

Bio-energie is zeer succesvol in het verbeteren van de gezondheid, zonder gebruik van medicijnen of andere schadelijke verslavende preparaten van welke aard dan ook. Verbetering en genezing van de getroffen lichaamsdelen komt uitsluitend door een stroom van bio-energie tussen het medium (bio-therapeut) en de patiënt, zonder enige andere interventie. De stroom van energie kan niet gestopt of gestoord worden door de plaats waar de behandeling plaatsvindt (open of gesloten ruimte) of de afstand tussen de therapeut en de patiënt, ook al zijn ze duizenden kilometers uit elkaar.


Lees meer


De relatie tussen bio-energie en de conventionele geneeskunde:

Al deze feiten zijn reeds lange tijd bekend, zoals blijkt uit schriftelijke documenten van meer dan 10.000 jaar oud.

De geschiedenis van de genezing van bio-energie reikt tot ver in het verleden en is niet volledig gescheiden van officiële, conventionele huidige geneeskunde.

Een van de eerste bekende bio-energie genezers was de vader van de moderne geneeskunde, Hippocrates. Zijn collega's vandaag, artsen van de officiële geneeskunde en wetenschappers uit verschillende wetenschappelijke disciplines, maken gebruik van hun kennis en middelen om de efficiëntie van bio-energie te controleren in het helen, gezond maken van mensen met behulp van wetenschappelijke methoden.

In het bijzonder geldt dit voor de mogelijkheid van herstel van ziekten die officieel meestal als ongeneeslijk worden genoemd.


Lees meer


Medische bewijs van Bio Therapie effecten:

Elke ontvanger van Bio Therapie kan de efficiëntie van bio-energie zeer snel en gemakkelijk bevestigen.

Elke bio therapeut raadt zijn patiënten aan te vragen naar een nader medisch onderzoek waaruit medische tests en gegevens blijk kunnen geven of de status van de ziekte is veranderd.

Zeer binnenkort is het mogelijk om betere resultaten te zien, zoals een succesvolle behandeling voor zelfs die ziekten die de conventionele geneeskunde ongetwijfeld als ongeneeslijk aanmerken, zoals hepatitis C, epilepsie en dergelijke.

Hiermee willen wij zeggen, dat wij op geen enkele manier het belang, de noodzaak, en de efficiëntie van de school der geneeskunde willen ondermijnen, maar wijzen op het bestaan van andere vormen van behandeling.

Integendeel, het beste resultaat bij het herstellen van de gezondheid van een organisme kan worden bereikt door middel van een alomvattende aanpak en de positieve inspanningen van de conventionele, evenals alternatieve geneeskunde.


Lees meer


Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen