Biotherapie energie epilepsie aanvallen worden behandeld met de Domancic methode. • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Sport: mensen met epilepsie krijgen niet aanvaal tijdens sport activiteit.

De meeste mensen kennen"epilepsie" als een ziekte. Ze hebben erover gehoord, gelezen en eventueel iemand op straat zien liggen. De meeste mensen gaan er gelijk naar kijken, zijn nieuwsgierig wat er aan de hand is, zo genaamde pottenkijkers.

Mensen met epilepsie schamen zich als ze op straat lopen. Ze proberen zo veel mogelijk om niet op te vallen als ze een aanval krijgen. Mensen uit hun omgeving weten niet dat ze epilepsie hebben.

De meesten denken dat mensen naar hen wijzen en vinden het niet prettig dat ze voor een gek of mongool worden aangezien. Ze gaan zich terugtrekken in hun huis, daar voelen ze zich veilig en zijn dan ontspannend en voelen zich prettig.

Daardoor raken ze geïsoleerd, verliezen vrienden, kennissen. Vrouw en kinderen worden steeds minder geacht en daardoor komt hun huwelijk op het spel te staan. Dan gaan ze meestal scheiden en raken nog meer in een isolement.

Ze zijn alleen metéén ding bezig: denken en hopen dat ze geen aanvallen krijgen.

Er is een mogelijkheid om met Bio Therapie Energie epileptische aanvallen te beïnvloeden waardoor epileptische aanvallen verminderen. Bij sommige mensen kan Biotherapie Energie epileptische aanvallen genezen. Het is afhankelijk van welke soort epilepsie iemand heeft: Partiële aanvallen of gegeneraliseerde aanvallen.

Epilepsie en bewegen.

Ik heb een boek geschreven ( Alles over fitness en epilepsie, ) , speciaal voor mensen met epilepsie die willen fitnessen en sporten.

( Alles over Fitness, Epilepsie )

De meeste mensen met epilepsie hebben goede medicijnen en kunnen dagelijks goed functioneren maar er zijn er ook die niets kunnen. Er zijn er ook die wel willen sporten maar niet durven omdat ze zich schamen als ze een aanval krijgen en denken: wat zullen de mensen wel niet zeggen op de sportschool. Voor deze mensen is de Bio Therapie Energie een extra optie om angst voor epileptische aanvallen bij sporten en bewegen onder controle te houden.

Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar juist lijkt te verminderen. De meeste aanvallen treden echter op na afloop van een activiteit. Daarom is het zeer belangrijk dat men nooit abrupt met een activiteit stopt maar dit langzaam afbouwt.

De " cooling-down " is bij epilepsie van groot belang.

Deelname aan een bewegingsactiviteit werkt veelal ontspannend. Mensen bij wie aanvallen opgeroepen worden door spanning, zouden door sportbeoefening mogelijk minder aanvallen kunnen krijgen. De werking van medicijnen tegen epilepsie wordt door sport niet beïnvloed.

Voor iedereen geldt dat sporten rustig moet worden opgebouwd. Dat betekent dat men begint met tien minuten fietsen en elke week daar een aantal minuten aan toe moet voegen.

Het beste resultaat wordt bereikt als men dertig minuten actief is. Dan gaan we aan de slag met krachtoefeningen waarbij we goed opletten dat men geen oefeningen doet met dumbbells en andere losse materialen boven het hoofd.

Een actieve dag begint bijvoorbeeld met de fiets naar de sportschool om te gaan trainen. Vervolgens 's middags een kwartier grasmaaien en tenslotte nog op de fiets boodschappen doen. Af en toe een rustdag is ook niet verkeerd om te herstellen.

In 2008 heb ik een goede kennis behandeld met Bio Therapie Energie. Ik heb hem begeleid en samen met hem getraind en fitness lesgegeven. Hij had epilepsie en had een paar jaar niets gedaan, bleef thuis zitten totdat zijn vrouw er genoeg van kreeg. We hebben hem met veel moeite zo ver gebracht dat hij naar de sportschool is gegaan. Hij begon langzaam en onzeker met trainen, maar na een tijdje wilde hij niet meer stoppen en ging fanatiek sporten. Elke keer kreeg hij een Bio Therapie behandeling voor de training. Over het algemeen kunnen mensen met epilepsie heel goed trainen. Ik heb de hele training beschreven in mijn boek Alles over Fitness en Epilepsie.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen