Biotherapie energie vragen antworden. • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Vragen en Antwoorden over Bioenergie Therapie behandelingen de Domancic methode.

Hieronder op deze site vindt U vragen en antwoorden over de Domancic methode Bio Energie Therapie behandelingen. Hieronder vindt U meer gegevens over wat moet U doen en weten voordat U aan een Bio Energie Therapie behandeling deelneemt.

1.Wat is bio-energie?

Bio-energie is een wetenschappelijke naam, welke een zeer breed interdisciplinair onderzoek omvat: de energie van een levend organisme. Bios is een oud Griekse woord voor het leven, en energie is een ander oud Griekse woord, wat activiteit betekent, maar hier betekent het potentieel en de mogelijkheid. Bio-energie wordt ook wel bio plasma, Chi, Qi, Prana, universele energie, levensenergie, argon, licht, elektromagnetische velden, krachtveld enz. genoemd.

2. Wie is Zdenko Domancic?

De heer Zdenko Domancic is een Kroatische genezer, een bewoner van het eiland Ugljan uit Zadar. Zdenko is reeds dertig jaar aan het werk met en maker van deze geneesmethode. Hij doet veel wetenschappelijke tests in Kroatië en in de hele wereld. Hij heeft zijn methode bewezen als een serieuze manier van energie genezing. Meer dan een miljoen mensen van over de hele wereld zijn behandeld in zijn klinieken. Momenteel onderricht de heer Domancic een nieuwe generatie van de hedendaagse genezers zijn methode in zijn Bio-Energie kliniek in Bled.

3. Hoe werkt Bio Therapie Energie?

Een praktische toepassing van de levensenergie is de kunst van het helen van een levend organisme met potentieel van bio-energie door het ‘ manipuleren ’ van het menselijk energieveld van een ziek persoon. Alle gemanipuleerde processen vinden automatisch plaats in overeenstemming met de beginselen van resonantie en kracht en evenwicht, met andere woorden, het principe van kanalisering van het hogere energieconcentratieveld in het lagere energieconcentratieveld en v.v. Een volledig natuurlijk proces dat voortdurend plaatsvindt, maar meestal in de tijd dat we er niet bewust van zijn (We hebben de neiging om evenwicht te behouden ). Op elk moment manifesteert de energie zich als een ‘ vorm ’, die we beschouwen als energie transformatie. Dus als een mens kijkt, ademt, aanraakt, eet, denkt of op enige andere wijze energie uitwisselt door middel van activiteiten, transformeert hij.

Bio Therapie Energie is een toepassing van natuurlijke energieprocessen en wetten. Die bedoeld zijn voor het ontwaken van je eigen immuunsysteem, die door een disharmonische manier van levensstijl verzwakt of verstopt raakt en niet meer functioneert.

4. Wat is genezing?

Genezing is een creatief proces van het verhogen van het bewustzijn van je eigen wezen. De therapeut en de patiënt zijn in een relatie, gebaseerd op een consensus. Genezing is het creëren van nieuwe relaties.

5. Wat is energie lichaam?

Ons lichaam is energie. Naast het uitzenden van straling, ontvangt ons lichaam ook straling. Onze fysieke, mentale actie vereist een bepaald energiepotentieel, de omleiding van energie door fysieke en psychologische middelen. De circulatie van het bloed, vloeistoffen, gassen en elektriciteit in het lichaam zijn ook energieprocessen. De aard van het zijn ( dat wil zeggen het leven ) zelf is energie gebaseerd. Wat het doet met onze eigen energie is helemaal voor onszelf om te beslissen. We kunnen gemakkelijk onze eigen energie voelen in ons lichaam. Als we onze spieren van ons hele lichaam volledig ontspannen.

6. Wat is onze aura of ons bio veld?

Onze aura of ons bio veld is een subtiel elektromagnetisch dun laagje dat ons lichaam omgeeft en doordringt. Elk levend organisme heeft een aura. De aura is multi-layered, meerlaags en multifunctioneel, veelzijdig. Een van de functies van de aura is letterlijk ‘ tot leven brengen ’ en het voeden en energie geven aan het fysieke lichaam. Het menselijk elektromagnetisch veld zorgt ook voor een verdedigingsfunctie. Onze aarde heeft ook verschillende auralagen: een gloeiend hete kern, de korst, de atmosferische laag en de elektromagnetische laag. De hoeveelheid menselijk uitstraling energie en ontvangst van stralings-doordringbaarheid is net als de aarde. Onze aarde ontvangt straling uit het heelal en zendt straling in het heelal.

Op dezelfde manier: Een mens ontvangt straling van de aarde en het universum. U kunt meer informatie vinden over de straling van het menselijk lichaam en andere "levende organismen" op de website van het Internationaal Instituut voor Biofysica, Biofysiek*** in Duitsland.

7. Is Bio Energie Therapie erkend in de moderne wereld?

Ja, Bio Energie Therapie wordt tegenwoordig beoefend over de hele wereld. En wordt trilling- of energie geneeskunde genoemd. Het is mogelijk om les te geven in energie therapie, die tegenwoordig over de hele wereld door middel van de traditionele geneeskunde of zelfstandig, wordt gerealiseerd in verschillende academische instanties. ( Er zijn links naar een aantal scholen die integratieve of holistische geneeskunde onderrichten ). De bio-energie in praktijk is de oudste manier van genezen en wordt begrepen door alle culturen en is bekend onder vele namen. Een warm menselijk contact heeft genezende eigenschappen.

8. Waarom wordt Bio Energie Therapie uitgevoerd in een groep?

In een groep van verschillende mensen wordt de energie potentieel automatisch vermenigvuldigd. De genezer is als een lens, die verzamelt en licht stuurt naar een plek. Bij de groep is het makkelijker om een verbetering te observeren tijdens de therapie zelf. Het is ook makkelijker om ervaringen uit te wisselen. Mensen wonen en werken in groepen. Een mens alleen kan niet zoveel bereiken als in een groep.

9. Is Bio Energie Therapie schadelijk?

Nee! Een natuurlijk energieproces is op zichzelf niet schadelijk.

10. Is de diagnose een integraal onderdeel van de therapie?

Nee, de klant komt pas dan als hij of zij het nodige onderzoek gehad heeft bij zijn of haar arts.

11. Wat kan worden gevoeld tijdens de behandeling zelf?

Afhankelijk van het individu wordt gevarieerd ervaren. De meeste mensen voelen een branderig tintelend of tintelend gevoel, koude, tocht, druk, kortstondige opluchting, vermoeidheid of slaperigheid, ongecontroleerd lachen of huilen, een zwevend gevoel in de ledematen, lichaamsbeweging, duizeligheid. Of een patiënt iets voelt tijdens de behandeling, is geen indicatie van het succes van de therapie, want iedereen is uniek en daarom reageert iedereen op een unieke manier.

12. Hoe bereid ik me voor een behandeling?

Er is geen speciale voorbereiding nodig. Het is wenselijk om jezelf te bevrijden van je verplichtingen als dat mogelijk is tijdens die vier dagen van de therapie. De heftige reacties tijdens de behandeling kunnen onze dagelijkse activiteiten versterken of belemmeren. Het kan schadelijk zijn voor de therapie als we gedwongen worden ons te haasten, of als we ons niet volledig inzetten voor het therapeutisch protocol, proces. Therapie kan niet goed verlopen als we haast hebben, druk zijn.

13. Is bio-energie een substituut voor de klinische geneeskunde?

Nee biotherapie is complementair en een aanvulling op andere medische ‘alternatieve‘ therapieën, terwijl het in vele gevallen succesvol en efficënt is. Na de behandeling moet je niet stoppen met medicatie of andere behandelingen of medische procedures die voorgeschreven zijn door Uw arts. Alleen de klinische geneeskunde kan bevestigen of er verbetering is. De voortzetting of het staken van de behandeling wordt met de patiënt besproken.

14. Waarom zijn armen en benen niet gekruist tijdens de groepstherapie?

Iedereen die aanwezig is in een groepstherapie sessie ontvangt energie die vrijkomt tijdens de behandeling. Als onze armen en benen niet over elkaar gekruist zijn, is de energiestroming door het lichaam groter. Door het kruisen van de benen of armen, sluiten we de doorstroming van energie. Natuurlijk, in het dagelijks leven is er geen noodzaak om aandacht te besteden aan het wel dan niet kruisen van onze armen of benen.

15. Wanneer kan ik verwachten dat de eerste objectieve resultaten van de behandeling merkbaar zijn?

Na vijftien tot negentig dagen, afhankelijk van de behandelde aandoening, kunnen resultaten objectief worden gemeten met behulp van de klinische geneeskunde. Soms kunnen de eerste vijftien dagen na de behandeling symptomen verhogen, of kan er een plotselinge verslechtering optreden. Het betekent dat een sterke lichamelijke reactie met het toegenomen optreden van een regenererend immuunsysteem gaande is.

16. Kan de behandeling worden herhaald?

Therapie kan worden herhaald in overleg met een therapeut en in overeenstemming met andere therapeutische vormen worden die toegepast. Voor de meeste ziekten is het niet nodig om de therapie te herhalen, maar in sommige omstandigheden is het beter de therapie systematisch gedurende twintig dagen (gangreen) of bij ernstige condities, gedurende een jaar te herhalen.

17. Waarom kan Bio Energie Therapie worden uitgevoerd tijdens de chemotherapie?

Omdat deze therapieën twee tegenpolen zijn. Chemotherapie verzwakt de immuniteit van het lichaam, terwijl Bio Energie Therapie het lichaam in een normale natuurlijke staat herstelt. Bio Energie behandeling kan worden uitgevoerd in de periode tussen twee chemotherapieën in. De nadelige effecten van chemotherapie worden geneutraliseerd.

18. Is het mogelijk om drugs- of alcoholverslavingen te behandelen?

Ja, maar het is van belang voor de klant persoonlijk te committeren aan de beslissing om drugs- of alcoholmisbruik tegen te houden.

19. Welke ziekten kunnen worden behandeld met Bio Energie Therapie?

Alle ziekten kunnen met evenveel succes worden behandeld. Bij sommige ziekten is de doelstelling volledig herstel, terwijl bij de andere de symptomen van de ziekte zullen worden verlicht. Of het resultaat zal meer afhankelijk zijn van de patiënt of de ontwikkeling van de ziekte, afhankelijk van een aantal factoren die niet direct gerelateerd zijn aan biotherapie.

20. Heeft de genezer bijzondere bevoegdheden?

Nee, iedereen kan energie therapie toepassen. Genezing is niet een of andere bovennatuurlijke ‘speciale kracht‘ die iemand bezit, maar een toepassing van kennis over de vibratie energie van de natuur van het universum en van de mensheid. Hoe langer je energie therapie toepast, hoe gevoeliger en bewuster je wordt. Zoals met alles in het leven, leren we geleidelijk stap voor stap.

21. Wat is een ziekte vanuit een energetisch oogpunt?

Net zoals we niet weten wat de wereld is, weten we ook niet wat de mens is.We weten niet wat een ziekte is. Om weer gezond te worden, moeten we in plaats daarvan beginnen ons te begeven in een nieuwe richting. We zouden kunnen zeggen dat de toestand van ziekte een disharmonie of het onevenwicht van het energielichaam is. Dat is ontstaan als gevolg van een bepaalde levensstijl die niet in harmonie is met de wetten van de natuur. Zo'n levensstijl is vaak stressvol. De ziekte is een gevolg van de onverzoenlijke en onrealistische wensen en mogelijkheden van de mensheid. De mensheid heeft om gezond te zijn of haar eigen spirituele potentieel te ontwikkelen volledige vitaliteit nodig.

22. Wat is stress?

Stress is een staat die de manifestatie van een ziekte op het fysieke niveau voorafgaat, en is een product van een disharmonische leefwijze, hierboven vermeld. Stress is een gevolg van energie uitputting, dat is het gevolg van onze gehechtheid aan zowel interne als externe werelden. Door ons te bevrijden van onze verslavingen, stoppen we de vermoeidheid bij onszelf. De energie die we ooit besteedden aan geen enkel doel kan dan eindelijk productief worden gebruikt. Stel je voor: je had elke dag gedurende de afgelopen tien jaar, een steen met een gewicht van slechts vijf pond op je hoofd, omdat je dacht dat het om de één of andere reden goed was en dat je het nodig had. Je kon je jezelf niet voorstellen, zonder die vijf pond steen op je hoofd. Op het moment dat je die steen weggooit, wordt de energie die je gebruikt om te besteden aan het uitvoeren van die steen nog een keer tot Uw beschikking gesteld. Stress wordt veroorzaakt door de zinloze en krankzinnige verspilling of uitputting van energie.

23. Welke andere energie genezingspraktijken zijn er?

Laten we er maar een paar van de bekendste noemen: er is helende aanraking, therapeutische aanraking, de Barbara Brennan methode, qigong, reiki, quantum touch, medische acupunctuur, bioresonantie, polariteit, acupressuur, shiatsu, reiki, reflexologie, craniosacrale therapie, Prana healing, taoïsme innerlijke oefeningen, hoe te handelen in het leven, tai chi, pranayama, diverse yoga-systemen en ga zo maar door. Veel energie therapieën bevatten dezelfde elementen, maar verschillen in bepaalde aspecten van hun benadering.

24. Moet ik geloven in het bestaan van bio-energie om met Bio Energie Therapie te werken?

Nee, de therapie is succesvol, zelfs als een persoon niet gelooft in het bestaan van subtiele straling, die een gevolg is van onwetendheid en een gebrek aan bewustzijn. Natuurlijk is het gemakkelijker om te werken met een persoon die openlijk Bio Energie Therapie omarmt. Iedereen moet voor zichzelf beslissen of en wat ze willen gaan doen om te genezen. Bovenal moet de patiënt zich bewust zijn van zijn eigen leven en de reis die hem of haar heeft gebracht tot het punt van ziek worden. De ziekte betekent het passeren van een crisis, en dus het overwinnen van deze crisis. Door een sterke spirituele energie te transformeren, verandert de ziekte ons naar een vollediger kwaliteit van leven.

25. Wat heeft spiritualiteit te maken hebben met Bio Energie Therapie?

Het heeft niets te maken in de klassieke zin van, wanneer wordt de genezer spiritueler geacht bij sommige mensen dan bij dan andere. Bio Energie Therapie is geestelijk net als elke andere menselijke bestaande activiteit. Nogmaals, we kunnen niet stoppen met bio-energieprocessen, omdat ze natuurlijk en vertegenwoordigd zijn. Zo kan iedereen positief en met veel aandacht handelen op bepaalde moment. Spiritualiteit is niet te onderscheiden van onze ademhaling. Het is ons ademhaling.

26. Kunnen kinderen worden behandeld?

Ja, kinderen van elke leeftijd kunnen worden behandeld?

.

27. Kunnen dieren ook worden behandeld?

Ja, dieren kunnen ook worden behandeld.

28. Kunnen zwangere vrouwen worden behandeld?

Ja, vrouwen die zwanger zijn, kunnen worden behandeld gedurende een trimester.

29. Indien de patiënt minderjarig is, moet hij of ze met begeleiding komen?

Ja, als de patiënt kwetsbaar is, of wordt verzorgd door iemand anders, dan zal hij moeten worden begeleid.

30. Zijn er kosten verbonden aan de therapie?

Er staat geen prijs voor de therapie, maar er is een gevestigde vergoeding voor de tijd, gemaakt door de therapeut.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen