who goedgekeurd en bevestigdt • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Goedgekeurd en bevestigd.

Biotherapie Energie is goedgekeurd en bevestigd door wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Dit is een Biotherapie energie behandeling dat zeer succesvol is om zieke mensen kunnen genezen.

Je bent naar de dokter geweest en je wereld waarin je leeft was volledig ingestort!

 • Uw diagnose is een echte ramp!
 • De uitslag is doodvonnis?
 • Wat gebeurt met mijn familie kinderen?
 • Wat nu?
 • Hoelang zal ik in staat zijn om dat te weerstaan?
 • Is er een geneesmiddel?
 • Hoe effectief is dat middel?
 • Helpt die en hoe?
 • Word ik gezond?
 • Kan iemand mij helpen?

Hulp en oplossing van de problemen is: Bioenergie.

Welke effect heeft bio-energie op ons lichaam?

Voorbeeld:

Hulp en oplossing van de problemen is: Bioenergie.

De meest gestelde vraag?

Hoeveel keer heb je je gekrast, gesneden, gestoken?

Wat heb je daar aan gedaan? Je hebt daaraan niets gedaan!

Vraag: Wat heb je daarbij gedacht en vraag je je hoe komt dat? Gaat die van zelf over?

Antwoord:

Ons lichaam is intelligent en weet hoe het moeten werken. In dit geval het lichaam is de huid die beschadigt was. Dus ons lichaam moet deze schade herstellen en weet hoe dat gedaan moet worden.

Het lichaam maakt gebruik van Bio-Energie dat noemen we ook levensenergie geneest krassen, snijwonden en steken. Het probleem ontstaat wanneer ons lichaam niet genoeg bio-energie heeft.

Wat gebeurt als ons lichaam niet goed functioneert?

Wanneer problemen ontstaan Wat is de zwakste schakel?

We zijn gezond geboren en later verworven, beschadigd door onze levenswijze " lifestyle ".

THERAPIE:

Bio-Energie altijd als het intelligente energie lost het voornaamste problemen. Verwijdert de oorzaak, die ons lichaam tegen houdt om zich zelf kan herstellen.

Elk orgaan in ons lichaam als geheel, ons lichaam werkt op een manier zodat we kunnen leven. Normaal functioneren in ons dagelijkse leven. Het lichaam zoals een energiesysteem word voortdurend energetisch interactief met ons omgeving. We zijn allemaal energie gevoelig voor de krachten of energieën die ons omringen en onze energie veld proberen om te veranderen en in onze energiesysteem binnen dringen om ons Lichaam immuniteit verzwakken.

Ons fysieke en mentale lichamen is voortdurend in strijd en verdedigen deze levensenergie de energieke vulling is afkomstig van de aarde en van het universum. Dat ons bestaan mogelijk maakt. De stroom van deze onzichtbare energie maakt het leven op onze planeet mogelijk. De wegen van deze universele energie worden meridianen genoemd en ze zijn aanwezig in planten, dieren en de mensen.

Deze verklaring maakt de processen van de heropleving van beschadigde informatieve paden tijdens onze therapie.

Dat word uitgevoerd met een lichte aanraking met de handen en bewegingen in de nabijheid en rond om het lichaam van de pati ënt. De Energie stromen zijn dichtbij de zenuwen gelegen dat betekent dat de informatie en energie buiten de zenuw worden overgebracht en zijn bekende als huid effect. Beweging over het oppervlak van een geleider, in het centrale gedeelte.

We werken ook op afstand !

Zo zijn de therapeutische effecten op afstand zijn veel beter dan een op een behandelingen. Voor de behandeling heeft u een officiële diagnose nodig. Diagnostiek hebben we niet nodig Het is de officiële taak van artsen. We moeten weten wat voor klachten heeft u.

U vraagt zich af wat kan ik verwachten? Verbetering van u gezondheidstoestand, en dat is wat u wilde.

Wat is de garantie voor het succes?

Meer dan 90% van de patiënten die bij ons kommen voor een Bio Therapie behandeling. Hun gezondheidstoestand gaat verbeteren. Met deze en soortgelijke methodes worden wereldwijd miljoenen patiënten behandelt. Zouden veel mensen over de hele wereld zo naïef zijn om geen resultaten verbeteringen kunnen zien of vullen?

Heeft u een beter Garantie nodig om te zien dat het werkt?

Als dit niet duidelijk of genoeg is?

Als je nog steeds twijfels en vooroordelen heeft en u bent niet zeker van. Dit therapie niet van toepassing voor u is. Dan moet u verder zoeken. U moet geen plaats innemen van anderen mensen die op een behandeling wachten zo dat we hen kunnen helpen!

Wat zegt de officiële geneeskunde?

In de wereld: Deze en vergelijkbare methoden worden door de World Health Organization erkend. (WHO) In het jaar 1979 op 's werelds eerste internationale congres over traditionele en alternatieve geneeskunde die gehouden was in Canberra, Australië. Sindsdien is de World Health Organization het was weer een stap verder en publiekelijk aangekondigd dat traditionele en alternatieve geneeskunde op een aantal gebieden meer succes heeft dan de moderne medische wetenschap.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen