De Zdenko Domancic en Domancic methode. • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Zdenko Domancic isderafit.nl

Zdenko Domancic isderafit.nl

Zdenko Domancic (DOE-Maan-Cheech) Domancic methode van Bio Therapie Bio Energie werd meer dan 35 jaar geleden ontwikkeld door Zdenko Domancic en de methode werd door hem genoemd: De Zdemlo Domancic methode van Bio Therapie Bio Energie behandelingen. Het is uniek in zijn eenvoud en effectiviteit, wetenschappelijk gevalideerde en geoefend over de hele wereld. Het herstelt de gezondheid van volwassenen en kinderen wanneer andere middelen falen.

Op dit moment behandelt en leert hij nieuwe generatie therapeuten zijn methode. De Bioenergy Healing Clinic is gevestigd in Kranjska Gora, Slovenië. De Domancic kliniek is de grootste kliniek van dit type in Europa. Zdenko Domancic en zijn team behandelen zo'n 150 tot 180 mensen per week, met een wachtlijst van zes maanden of meer. Tot nu toe behandelde en genas hij een miljoen mensen in alle geclassificeerde ziekten. Door bio-energie genezende behandeling werden de patiënten genezen van gangreen en daardoor waren er geen amputaties van ledematen meer nodig. Zijn studenten zijn veel wetenschappers, artsen, verpleegkundigen, dierenartsen en gewone mensen van over de hele wereld.

Zoekend naar meer kennis over bio-energie, reisde hij over de hele wereld en kwam in de Sovjet-Unie terecht, waar hij in hun instituten heeft deelgenomen aan een aantal wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten van bio-energie op het bio veld van het levend organisme en hun gezondheid.

Zdenko deed onderzoeken naar aids aan de Stanford University in de vroege jaren tachtig. Hij heeft onlangs samen met de wetenschappers in de Jozef Stefan Institutie in Ljubljana, Slovenië gewerkt. In het voorjaar van 2007 werd zijn methode gebruikt voor kanker research in het Instituut voor Oncologie in Ljubljana, Slovenië, met opmerkelijke resultaten. Onderzoekers hebben waargenomen dat tijdens een experiment de effecten van bio-energie de fysieke structuur van kristallen veranderden.

De Olympisch Sport vertegenwoordiging van Slovenië wordt behandeld in zijn kliniek. De biotherapie genezing kan individueel worden beoefend, in groepssessies en op afstand. Het is ook zeer effectief bij de behandeling van dieren. In 2012, dr. Radovan Starc, cardioloog en PhD, schreef het boek genaamd "Healing met Bio Energie volgens de methode van Zdenko Domancic" Het boek gaat over de Domancic methode en hoe het bio- energie gebruikt voor genezing. Voor de resultaten van zijn werk is hij door de president van Slovenië geëerd.

Zdenko Domancic werd geboren in 1950 in Zadar, waar hij zijn jeugd doorgebracht heeft. Op zijn tweeëntwintig verliet hij Joegoslavië en reisde de hele wereld rond. Hoewel hij al op jonge leeftijd merkte, dat hij anders was, begon hij toen hij dertig jaar was met genezingen door middel van bio-energie. Dit was het begin van zijn pad als een genezer.

In 1975 woonde en werkte hij in België (Antwerpen) en in Duitsland (München). Hij verbleef soms in Rusland. In 1982 hij kwam terug naar Joegoslavië. In 1985 hij woonde in Zagreb en liet zijn methode wetenschappelijk testen. Hij woonde en werkte op het eiland Ugljan (Kukljica). Op dat moment kwamen zieke mensen naar het eiland Ugljan die op zoek waren voor hulp voor hun gezondheid.

De resultaten waren spectaculair: voor ernstig zieke mensen die door de geneeskunde niet meer genezen konden worden. Hij heeft talloze brieven opgeslagen van dankbare mensen die door hem geholpen zijn om hun gezondheid te herwinnen door middel van Bio Energie Therapie.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen