Biofit Fitness Training is een combinatie van fitness en bio therapie die je lichaam sterk en gezond te houden. • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Biofit training

Biofit training:

Wat is een Bio Fit Training?

Vraag: Wat heeft fitness en bodybuilding te maken met Bio Therapie Energie:

Fitness en biotherapie zijn eigenlijk twee verschillende dingen die niets met elkaar te maken hebben. Maar er is wel iets dat deze twee onderdelen aan elkaar kan koppelen. Met Bio Fit Training we kunnen herstel, afvoer van afvalstoffen, spiermassa en krachttoename bevorderen. Het genezingsproces versnellen en het revalidatieproces verkorten.

Onze lichaam is gemaakt uit verschillende elementen:

Water, kalk, silicium, mineralen, metalen en tenslotte zuur. Door middel van chemische processen, verbindingen van deze elementen of bouwstoffen is ons lichaam ontstaan. Beter gezegd, een bewegingsapparaat.

Er is nog een ander onderdeel dat onze lichaam bestuurt. Bio universele energie is een deel van dat wat we leven noemen of een besturingssysteem. U kunt dat vergelijken met een pc die uit verschillende onderdelen bestaat. We noemen dat hardware en software. Over dat thema wil ik niet verder ingaan dat laten we aan deskundigen over om dat uit te zoeken.

Het belangrijkste van dit thema is sport, training. Hoe kan het dat Bio Energie Therapie bij een training invloed kan hebben op ons lichaam. Hoe maak je je lichaam sterker, krachtiger en gezond.

De Bio Fit Training is een combinatie van een fitnesstraining welke wordt gecombineerd met een Bio Therapie Energie behandeling, waardoor er betere prestaties bij diverse sporten worden behaald..

Wat kun je met Bio Fit Fitness Training:

 • Het optimaliseren van het immuunsysteem wanneer een sporter zich uitgeput voelt.
 • Het loslaten van de opgebouwde stress door ontspanning van het lichaam.
 • Verbetering van de lichamelijke, emotionele, mentale, sociale aspecten van het dagelijks leven
 • Minder pijn tijdens en na de training, verbeteren van de doorbloeding naar cellen en spieren, groei supercompensatie.
 • Verlichting van klachten voorkomen van rugpijn, ontwrichtingen en blessures die de prestaties kunnen belemmeren.
 • Verlichting van klachten, voorkomen van rugpijn, ontwrichtingen en blessures die de prestaties kunnen belemmeren.
 • Flexibiliteit en uithoudingsvermogen verbeteren. Het stimuleren van resistentie van terugkerende omstandigheden, veroorzaakt door overbelasting.
 • Helpen bij de seizoensgebonden gezondheidsproblemen zoals allergieën die immuniteit en krachtverlies veroorzaken.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen