onvruchtbaarheid behandeling met biotherapie energie de Domancic methode. • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Onvruchtbaarheid bij vrouwen en behandeling met Biotherapie.

Kort geleden heb ik een vraag gekregen van een Negenenveertig -jarige vrouw uit Amsterdam. Ze heeft mij gevraagd of ik haar kan helpen met een onvruchtbaarheidsprobleem. We bespraken een Bio Therapie behandeling die bedoeld is voor vrouwen die onvruchtbaar zijn en kinderen willen hebben.

Natuurlijk heb ik ja gezegd. Dat ik haar onvruchtbaarheid behandelen kan en haar een biotherapie behandeling kan geven om haar te helpen de kansen op een zwangerschap te vergroten zodat ze een kind kan baren.

Na vele jaren en lange behandelingen van artsen en specialisten die niets opleverden was het nog steeds niet gelukt zwanger te worden. Zo bleef ze onvruchtbaar en wilde ze graag Bio Therapie behandelingen proberen om toch wel zwanger te kunnen raken.

Onvruchtbaarheid komt meestal door hormoonwisseling, verklevingen in de eileiders en baarmoeder bij oudere vrouwen wat onvruchtbaarheid veroorzaakt. In de huidige tijd zijn werk en carrière een van de belangrijkste oorzaken van onvruchtbaarheid. Werkende vrouwen verschuiven een zwangerschap op naar een te hoge leeftijd. Maar ook door chlamydia, overgewicht, gebruik van anticonceptiemiddelen die zwangerschap voorkomen, verstoring van de cyclus. Dit is meestal het geval bij jonge meisjes en jonge vrouwen.

Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling. Voor de behandeling moet de vrouw zich reinigen en tijdelijk onthouden van seksuele bezigheden.

Tijdens mijn opleiding in 2006 heb ik met mijn mentor een onvruchtbare vrouw behandeld met Bio Therapie Energie behandelingen met positieve resultaten. Zes weken na de behandeling ik heb een bericht, een e-mail, van deze dame ontvangen waarin stond dat ze zwanger was. En dat ze blij en dankbaar was dat het eindelijk gelukt was, na een langdurige periode van onvruchtbaarheid en diverse behandelingen die ze ondergaan had.

We hebben regelmatig met elkaar contact gehad totdat ze een dochter, Caroline, kreeg in maart 2007.

We hebben nog steeds contact met elkaar en ze is bezig om vrouwen te helpen die onvruchtbaarheidsproblemen hebben en ik kom regelmatig bij bijeenkomsten die ze organiseert. Dan houd ik een lezing over onvruchtbaarheid en Bio Therapie Energie.

In 2009 tijdens mijn vakantie in Hildesheim verbleef ik bij een heel goede vriend. Een familielid van zijn vrouw, een jonge man van 26 jaar, heb ik behandeld omdat hij onvruchtbaar was en zijn vriendin hem verlaten had omdat hij geen kinderen kon maken.

Hij had sinds een paar weken een nieuwe vriendin en hij wilde haar niet over zijn onvruchtbaarheidsprobleem vertellen. Zijn tante wist dat ik enkele mensen met dit soort problemen had geholpen en ze had mij gevraagd om hem te helpen met zijn onvruchtbaarheid. Na een paar dagen met hem gepraat te hebben en hij overtuigd was, ging hij toch akkoord om zo'n behandeling te doen. We hebben een paar behandelingen gedaan waarna het beter met hem ging.

Het duurde bij hem wat langer voordat zijn vriendin gezegd had dat ze kinderen wilde en we hebben een maand tevoren tien behandelingen onvruchtbaarheid therapieën gedaan waardoor het gelukt is dat zijn vriendin zwanger werd.

Hoe verloopt zo’n onvruchtbaarheidsbehandeling?

We beginnen net als bij elke behandeling door in zijn/haar magnetisch veld te komen.

We beginnen met een immuuntherapie gedeelte, daarna gaan we een bloedbehandeling doen om het hele lichaam goed doorbloed te krijgen met een positieve of negatieve behandeling.

Bij pijnlijke lichaamsdelen gaan we met positieve energiebehandeling en bij gezonde lichaamsdelen gaan we met negatieve energie overdracht beginnen. Als we over gezonde delen met positieve energie gaan dan verstoren we de energiebalans er wordt te veel energie overgedragen op een onderdeel waardoor problemen kunnen ontstaan.

Als tweede behandelen we het hart en dan gaan we verder met zieke lichaamsdelen.

Bij onvruchtbaarheid we gaan behandelen.

 • Eierstokken positief.
 • Baarmoeder positief.
 • Blaas positief.
 • vagina positief.

We herhalen deze behandeling vier dagen achter elkaar en na die tijd wordt het zichtbaar dat alle geslachtsorganen worden beïnvloed. Vrouwen voelen gelijk warmte in hun buik, de vagina wordt vochtiger en gaat meer openen. De voeten worden warmer.

Meest voorkomend kenmerk bij onvruchtbare vrouwen is dat de voeten koud zijn.

Dat zijn een van de eerste onvruchtbaarheidssymptomen bij vrouwen en als men dat weet dan kun je sneller naar de dokter gaan of beter nog, naar een therapeut die deze soort zaken behandeld.

Voor meer vragen of afspraken, bezoek onze contactpagina.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen