Over ons Bio-energie therapie De Domancic methode behandelingen in Nederland en België. • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Over ons.

Over ons Isderafit.

Isderafit is een informatieve website die zich bezighoudt met het bevorderen van Uw gezondheid. We helpen U bij het verbeteren van Uw levensstijl, levenswijze in de sociale en fysieke omgeving. We geven en bieden Bio Energie trainingen, zogenaamde Bio Fit trainingen en personal trainingen aan.

We gebruiken ook de Bio Energie Therapie de Domancic methode in Nederland en België. Bio Energie Therapie is bedoeld om mensen te kunnen genezen van hun kwalen, ziekten en aandoeningen.

We begeleiden de patiënt met epilepsie en hersenletselaandoeningen en we bieden aangepaste sportprogramma's voor verschillende doelgroepen.

Bij Isderafit kun je een keuze maken uit ons uitgebreid aanbod:

 • Biotherapie energie behandelingen.
 • Diagnose en trainden bij sport, Fitness.
 • Biofit trainingen.
 • Onvruchtbaarheid.
 • Hersenletsel.
 • Epilepsie.
 • trainingspakketten.

Ons Visie:

Isderafit is een onderdeel van een gezonde en vitale levenswijze, een sociale inspirerende plaats waar mensen van jong tot oud, op een leuke en verantwoorde wijze aan kunnen deelnemen. Een plaats waar het een positief effect kan hebben op Uw geest, Uw vitaliteit en Uw lichamelijke gezondheid. Isderafit beschikt over passie, de juiste kennis, enthousiasme en sociale vaardigheden.

Ons missie:

Winst is niet onze drijfveer, maar het gaat ons écht om de mens en de behandelingen waardoor levenskwaliteit van een patiënt toeneemt. Dat zie je terug in de tevredenheid van onze patiënten. Maar liefst 99% van onze patiënten die een sessie van Bio Energie Therapie ontvingen bevelen ons aan!

Waarschuwing:

De Domancic methode Bio Energie Therapie is geen vervanging van medische zorg, noch pretendeert zij dit te zijn, wel is ze bedoeld als complementair. Voor alle medische vragen raadpleegt men een arts. We stellen geen diagnose en schrijven geen middelen ter inname voor, noch manipuleren fysiek botten of andere lichaamsdelen.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen