Biotherapie energie groep behandeling. • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Biotherapie energie een behandeling voor een groep.

Bio Energie Therapie groepsbehandeling.

Bio Therapieën worden gepland op vier opeenvolgende dagen.

Bio Energie Therapie groepsbehandeling is krachtiger en effectiever wanneer deze wordt toegepast in een groep dan bij een individuele Bio Therapie behandeling.

De deelnemers krijgen een behandeling van twintig minuten, een behandeling om de beurt per dag binnen een groepssessie. Eerste vier sessies zijn individuele therapie en als je verder behandeld wilt worden dan kun je kiezen voor een individuele behandeling of een behandeling in een groep.

Deelnemers die Bio Therapie Energie behandelingen in de groep hebben gevolgd, nemen meer en sneller vooruitgang waar dan deelnemers die een individuele therapie volgden.

Vergeleken met een individuele therapie kwamen we tot conclusie, hoe langer u deelneemt in de groep, hoe gunstiger het is voor uw gezondheid. Het is ook afhankelijk van de gezelligheid en de tijd die U in de groep doorbrengt.

Het is sterk aanbevolen voor alle Bio Therapie Energie behandelingen dat deelnemers de vier sessies bio-energie ontvangen voor een volledige behandeling. Bio-energie genezing betekent het overbrengen van informatie op een gezond vibrerend vlak; elke behandeling versterkt deze nieuwe informatie van de gezondheid op cellulair niveau, het creëren van de gewoonte (geheugen) van genezing, in plaats van de gewoonte (geheugen) van de ziekte.

patiënten met problemen van het immuunsysteem. Het immuunsysteem wordt elke dag versterkt tijdens de Bio Therapie behandeling.

Na de vierde dag van Bio Energie Therapie behandeling zal elke deelnemer doorgaan om zijn lichaam te helpen genezen in de komende weken.

Voor meer informatie over de planning van Bio Therapie Energie behandelingen in de groep, kunt U voor alle vragen e-mailen. U kunt ook een contactformulier of informatie aanvragen voor alle vier opeenvolgende groepssessies.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen