Afslanken doormiddel van bio therapie energie behandeling • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Afslanken met behulp van Bio Therapie Energie Bio Fit training.

Afslanken met behulp van de Domancic methode Bio Energie en Bio Fit training en Bio Therapie Energie.

Deze site is bedoeld voor mensen met overgewicht en ziekten, aandoeningen en die willen afslanken. Ze hebben verschillende methodes en middelen uitgeprobeerd om af te slanken maar hebben niet het gewenste resultaat bereikt. Voor patiënten met een ziekte of aandoening en gezonde mensen die een trainingsprogramma bij ons volgen, bieden wij een Bio Fit training of Bio Therapiebehandeling aan voor het begin of de aanvang van een training om samen met U het beste resultaat uit onze behandeling te kunnen halen.

Als U dit leest, vraagt U zich af, waarom U met deze methode wel een goed resultaat kunt behalen. Dit is geen wondermiddel, al volgt U vier therapieën, U slankt niet meteen af, U moet ook wat geduld hebben en training volgen om af te slanken.

Deze methode helpt wel maar op wat langere termijn.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als U naar ons fitnesscentrum komt om te trainen, krijgt U elke dag eerst een behandeling van ongeveer vijftien minuten.

Als eerste beginnen we met het openen van het bio veld. Dan doen we een positieve behandeling omdat ons doel is verbetering van de werking van de organen. Door invloed uit te oefenen op onze organen gaan ze beter functioneren en zorgen ze voor een betere vet verbranding, transport van afvalstoffen uit ons lichaam en spiermassa toename. Dat kunnen we bereiken door de hier onder genoemde behandeling, training.

Behandeling:

 • Immuniteit.
 • Bloedsomloop.
 • Schildklier.
 • Lever.
 • Alvleesklier (Pancreas).
 • Darmen.

Er zijn ook andere factoren die een rol spelen bij afslanken of gewichtsafname. Bij gezonde mensen verloopt gewichtsafname sneller. In korte tijd gewicht verliezen, dus afslanken. Bij mensen die een of ander ziekte hebben kan gewicht verliezen, dus afslanken langer duren.

Eerst moeten we zorgen dat we die ziekte behandelen dan gaan we over naar gewichtsafname.

Het betekent dat een Bio Therapie behandeling meer tijd in beslag neemt. Bij een gezonde man of vrouw duurt een Bio Therapie vijftien minuten. Bij een zieke man of vrouw duurt diezelfde Bio Therapie behandeling ongeveer dertig minuten.

Als eerste willen we de ziekte, klachten of aandoeningen onder controle hebben na vier sessies Bio Therapie behandelingen. Wanneer de klachten en aandoeningen minder of verdwenen zijn dan nemen we vijftien minuten per persoon voor elke Bio Energie Therapie behandeling voor een Bio Fit training.

We kunnen ook voor training een groepsbehandeling doen, maximaal vijf personen per uur voor het begin van een Bio Fit training.

Personal training is inbegrepen bij de training. Normale personal training duurt zestig minuten en met Bio Therapie Energie training vijfenzeventig minuten.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen