Individuele biotherapie energie behandeling • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Individuele Bio Therapie Energie behandelingen.

De Domancic methode Individuele Bio Therapie Energie behandelingen worden nu ook individueel in Nederland en België aangeboden.

Een individuele Bio Therapie behandeling:

Als U voor de eerste keer bij ons komt voor een behandeling dan weet U nog niet wat Bio Therapie Energie is, welke behandelingsoptie U nodig heeft. Hierbij willen wij U vragen naar onze contactpagina te gaan of ons informatieformulier aan te vragen bij Isderafit. Het informatieformulier dient U volledig in te vullen met Uw medische gegevens, zoals klachten, ziektebeeld enz. en het naar ons op te sturen.

Het is nodig om Uw medische diagnose van Uw arts aan te vragen voor de behandeling met bio-energie. Het is noodzakelijk om vast te stellen welke therapie u nodig heeft. Er moet een procedure bepaald worden voor de genezing.

De Bio Therapie Energie behandeling Domancic Methode bestaat uit vier opeenvolgende sessies van vijftien tot zestig minuten per dag.

Een vierdaagse Bio Therapie Energie behandeling bestaat uit ongeveer vijftien tot zestig minuten, maar dat hangt af van Uw ziektebeeld. De therapeut moet eerst kijken wat de verschijnselen zijn en wat voor behandeling er gegeven moet worden. Sommige mensen kunnen meer dan één behandeling nodig hebben. Het is afhankelijk van de ernst van het specifieke gezondheidsprobleem en het aantal problemen die behandeld moeten worden.

De effecten van Bio Therapie Energie zijn enkele weken na de behandeling voelbaar. Dat hangt af van de patiënt en zijn toestand.

Een eerste Bio Therapie Energie sessie duurt zestig minuten Het is raadzaam vier sessies per week gedurende een week voor een volledige behandeling te volgen.

Er worden ook vier behandelingen gegeven in het weekend voor die mensen die werken.

Sommige mensen reageren gelijk beter na een behandeling verdeeld over een periode van vier weken, met in hoofdzaak één sessie per week in plaats van vier opeenvolgende dagen.

Als U niet in staat bent om een vierdaagse behandeling te doen, dan is dit een goed alternatief.

Dit geeft je lichaam de tijd om te wennen aan de nieuwe energie en is over het algemeen minder intens zodat U gewoon verder kunt met Uw normale activiteiten.

Er zijn geen kosten voor de sessie, maar er is een vaste vergoeding voor de reiskosten. De reiskosten zijn afhankelijk van de afstand en omvatten vier opeenvolgende sessies.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen