Biotherapie energie prana chi qi • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Biotherapie energie maakt gebruik vam elektromagnetische veld.

Bio Therapie Energie is een universele energie die onze lichamen in balans houdt waardoor ons lichaam zichzelf kan genezen. Bio Therapie Energie wordt ook wel “ Prana Chi Qi ” genoemd. De Bio Therapie Energie, de Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum.

De universele energie, levensenergie, of licht, kortom ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld of krachtveld is vergelijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Het veld of krachtveld brengt de energie in het lichaam en houdt die in balans. De therapie helpt het immuunsysteem, zodat je lichaam zichzelf kan genezen en herstellen. Dat is een serieuze behandeling die wordt uitgevoerd in een groep, op een individuele basis, of als afstandsbehandeling.

Hoewel(healing), genezing met bio-energie, oftewel het doorgeven van deze kracht via de handen over de hele wereld al sinds duizenden jaren bekend is, is dit nooit eerder verder ontwikkeld om uitgeoefend te worden met een dergelijke eenvoud en doelgerichtheid.

Bio Energie Therapie:

 • Elimineert, verwijdert pijn.
 • Regenereert het weefsel.
 • Verhoogt de bloedcirculatie.
 • Helpt bij het bereiken van zogenaamde Peak Performance.
 • Evenwicht; repareert elektromagnetische velden in en rond het lichaam.

Tijdens de behandeling voelen de meeste mensen een pijnlijk en drukkend gevoel in de borst. Dat wordt )pijn in Uw ziel(genoemd.

U voelt iets tijdens de behandeling, dat is geen indicatie van het succes van de therapie, want iedereen mens is nu eenmaal uniek. Daarom reageert ieder individu op een unieke manier.

Bio-energie sessies duren ongeveer vijftien tot zestig minuten en hangt af van uw ziekte. U wordt vier dagen achter elkaar behandeld.

Omdat Bio Energie Therapie het overbrengen is van informatie op een gezond vibrerend lichaam, versterkt de behandeling van deze nieuwe informatie genezing op cellulair niveau. Het creëren van de gewoonte (geheugen) van lichamelijke genezing, in plaats van ziekte. Elke dag van de behandeling wordt het immuunsysteem versterkt.

Deze therapie zal gewoon doorgaan om je te helpen, tijdens de vierdaagse behandeling, met het uitzicht op genezing en vooruitgang in de komende weken laten zien.

De Bio Energie Therapie is:

 • Veilig.
 • Niet invasief.
 • Pijnloos.
 • Patiëntvriendelijk.
 • Geen farmaceutische producten.
Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen