Work shop cursus • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Work shops en Cursusen

Work shop Bio energie therapie.

Wilt u Bio energie therapie genees behandelingen binnen 1 of 2 dagen aanleren alleen of in een groep?

Via deze weg kunt u partner of kind op een eenvoudige manier kunnen genezen? Dan kunt u aan een workshop Bio energie therapie bij ons volgen.

Bijvoorbeeld:

Kent u deze situatie?

Als oorzaak van slapeloosheid of slechte slaap noemen mensen vaak gedachten saboteren van hun stille droom en ze gebruiken vaak woorden als 'werk', 'stress', 'zorgen' en 'angst'. Je moet minstens een keer in je leven in je bed liggen en in de hoop om de juiste plek te vinden en kunnen slapen. Bij elke mislukte poging wordt het ongemak steeds groter en door uw gedachten ontstaan? Je hebt steeds meer zorgen.

In deze poging om overweldigd te worden, word je steeds nerveuzer en is er frustratie die elke kans op slapen doodt.

We hebben de basisopleiding Bio therapie voor beginners gemaakt, maar ook voor iedereen die al andere therapeutische vormen heeft ontdekt. Gedurende 2 dagen van 4 uur beheerst u de basis bio therapie technieken en modaliteiten en na het twee dagen kunt u met succes een behandeling voor elke aandoening of aandoening creëren.

We zullen de basisbeginselen van bio energie therapie doornemen. door heel wat praktisch werk als koppels en in de groep, zult u voelen wat het betekent om met mensen te werken. Ter plaatse kunt u de veranderingen volgen die mensen ervaren door het toepassen van bio-energie therapie.

Voor meer informatie over work shops en cursusen neem contact met ond via contact formulier.

Losten voor bio therapie cursus bedragt 50 euro per persoon.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen