Afvallen door middel van biotherapie fitnesstraining • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Afvallen met bio therapie energie.

Afvallen met Bio Therapie Energie en Bio Fit fitness training.

Ik heb in september in de stad Irma ontmoet, een oude bekende en klasgenote waarmee ik vroeger veel contact had. Dus we gingen gezellig naar het eerste het beste café We hebben daar allemaal oude herinneringen opgehaald en over goede oude tijden gesproken. Ik vond het dan ook heel leuk dat we elkaar zo ineens op een mooie dag tegen kwamen in de stad. Irma vertelde aan mij dat ze inmiddels getrouwd is.

Toen zei ze tegen mij dat ze naar huis moest. Ze had haar medicijnen niet bij zich. Ze vertelde dat ze last van overgewicht heeft en een diabetespatiënt is.

De dokter heeft ze verteld dat ze meer moet gaan bewegen. Irma was aan het trainen bij meerdere sportscholen en fitnesscentra maar kon helaas niet afvallen. Maar wat ze ook probeerde het lukte niet tot haar grote teleurstelling.

Ik heb Irma verteld dat ik een Bio therapeut ben. Ik heb ze verteld over Bio Therapie Energie en hoe dat werkt. Hoe je met Bio Energie Therapie je ziekte kunt genezen en met Bio Fit training af kunt vallen. Ik heb ze voorgesteld dat als ze tijd heeft, ik ga ze behandelen en kan laten zien hoe dat aanvoelt.

Als ze besluit om hiermee verder te gaan, dan wil ik haar gaan begeleiden bij een fitnesscentrum als een personal trainer.

Ik wilde Irma helpen om af te vallen met gebruik van Bio Therapie.

'n Paar dagen geleden heb ik met Irma gesproken, ze heeft mij gebeld en gezegd: Ik wil Bio Therapie behandelingen doen om af te vallen.

We gaan vanaf 1 november beginnen met de training en Bio Therapie Bio Fit training.

Ik vraag mij af:“Zijn er ook andere mensen uit Roosendaal met hetzelfde probleem die ook een Bio Therapie Energie behandeling willen uitproberen om af te vallen.?

Als U deze titel leest en U vraagt zich af: Hoe kan dat? Is dat weer een of andere reclame die men dagelijks op de televisie ziet of in de krant leest? Wat heeft Bio Therapie Energie met fitness te maken? Hoe kan ik daarmee afvallen? Neemt U gerust contact met ons op en we vertellen U precies hoe het werkt.

Bedankt voor Uw bezoek aan Isderafit Nederland!

Bedankt voor Uw bezoek aan Isderafit Nederland!

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie zo massaal naar onze site komen.

Hier kunt U later een verslag vinden van de training als desbetreffende persoon begint met de training! Wilt U ook deelnemen aan zo 'n programma? Wilt U ook Uw training gegevens op deze site openbaar maken? Heeft U vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een bericht via een van onze contactformulieren.


Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen