Biotherapie energie afstand behandeling • isderafit.nl
 • ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling

  Onvruchtbaarheid wordt meestal veroorzaakt door hormonenwisseling bij oudere vrouwen. Ook door gebruik van tabletten die zwangerschap tegenhouden is dat meestal bij jonge meisjes en jonge vrouwen het geval. Onvruchtbaarheid is goed te behandelen met een Bio Therapie Energie behandeling.

  Meer
  ontvruchtbaarheid biotherapie energie behandeling
 • hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…

  Hersenletsel en epilepsie, sporten met niet aangeboren hersenletsel. Wat is nodig om mensen met niet aangeboren hersenletsel in de chronische fase een op maat gemaakt sportprogramma aan te bieden? Het is bewezen dat door lichamelijke activiteit de kans op epileptische aanvallen niet wordt vergroot, maar lijkt juist te verminderen.

  meer
  hersen letsel en Epilepsie. Sporten met niet aangeboren Hersenlet…
 • Biotherapie energie prana chi qi

  De Bio Therapie Energie, Domancic methode maakt gebruik van energie van het universum. Dat wordt ook wel Prana, Chi, of Qi genoemd: De universele energie, levensenergie, of licht, ons lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld. Het veld, krachtveld is verglijkbaar met het magnetisch veld van de aarde. Dat is een serieuze behandeling die kan, of wordt uitgevoerd in een groep, of op individuele basis.

  meer
  Biotherapie energie prana chi qi
Bio Therapie behandeling op afstand.

Wat betekenen Bio Therapie Energie behandelingen op afstand ? Dat zijn behandelingen die worden aangeboden voor diegenen die niet individueel kunnen komen vanwege de afstand tot een locatie waar Bio Therapie behandelingen worden gegeven. Of andere specifieke "belangrijke" redenen.

De Domancic methode Bio Energie Therapie behandeling op afstand wordt uitgevoerd via een recente foto, de bio-therapeut neemt contact met U op voor een afspraak voor een Bio Therapie behandeling op afstand.

Voor het begin van de sessie belt U de therapeut op een afgesproken tijd. De therapeut gaat dan beginnen met bio-therapie en U verbreekt de verbinding. Na twintig tot dertig minuten wordt U teruggebeld door de bio-therapeut dat de behandeling voltooid is.

Veel wetenschappers zijn het erover eens dat de kracht van de intentie nog sterker is op een afstand ( zie vijftig minuten documentaire ) Think About It ( op You Tube *** voor meer details over behandeling op afstand ).

De resultaten na de behandeling op afstand zijn dezelfde als na individuele behandelingen.

We moeten begrijpen dat afstand een voorrecht is van een beperkte geest. In de dimensie van waaruit we van invloed zijn op de pati ënt, bestaat afstand niet.

Een behandeling op afstand bestaat uit vier opeenvolgende sessies van ongeveer vijftien tot zestig minuten per dag. Sommige klanten kunnen meer dan een of twee behandelingen hebben, het is afhankelijk van de ernst van de bijzondere fysieke kwestie.

Sommige mensen reageren beter na een behandeling verdeeld over een periode van vier weken.

Het is nodig om Uw medische diagnose van Uw arts aan te vragen voor de behandeling met bio-energie. Het is noodzakelijk om vast te stellen welke therapie gekozen moet worden voor de genezing.

Het is belangrijk voor de Bio Therapie behandelingen op afstand dat U een recente foto heeft. ( Met ogen open, lachend, zittend of staand eventueel als U in het ziekenhuis bent, een foto, liggend in het bed. ) Foto's kunnen worden verstuurd via ons contactformulier.

Op de dag van de geplande sessie, moet U bellen met de therapeut ( via Skype of telefoon ) op de vooraf afgesproken tijd.

Na een korte discussie, als het gesprek voltooid is, zal de therapeut beginnen met de afstandssessie. Na afloop van de sessie ontvangt U een oproep van de therapeut. Deze procedure wordt gebruikt tijdens de vierdaagse behandeling.

Ga naar Skype om u aan te melden. U kunt zich registreren voor een gratis account of voor meer informatie over Skype. Skype is gebruiksvriendelijk, biedt heldere communicatie. Hiermee kan de communicatie over lange afstand goedkoop of gratis zijn. Face to face communicatie.

Er is geen prijs voor de biotherapie, maar er is een vaste vergoeding voor de tijd in de praktijk die alle vier de opeenvolgende sessies omvat.

Advertenties door Google™

Tip: Vertel over isderafit.nl aan uw vrienden, familie en relaties

Wanneer U de informatie opisderafit.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om isderafit.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer


    Afslanken     Afvallen     Asea
    Biotherapie Prana Chi Qi     Afstand behandeling     Genezen met biotherapie     Groep behandeling      Individuele behandeling      Vragen antworden
    Epilepsie     Hersenletsel     Preventie diabetes     Onvruchtbaarheid
    Fitnesstrainer coach      Personaltrainer     Prijs lijst
    biofit fitness training     algemene voorwaarden
    Contacteer ons     Disclaimer     Cookies Beleid     algemene voorwaarden
    Work Shop Cursusen